Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Taiteilijaesittely: Lulu & Helina


Lulu & Helina kuvitusten takaa löytyy vaasalainen kuvittaja ja suunnittelija Kaisa Huotari. Kaisan ilmeikkäissä kuvituksissa seikkailevat moninaiset luontoaiheet, kuten veikeät eläimet ja koristeelliset kasvit ja kukat. Tunnusomaista kuvituksille on myös harmoninen värimaailma, joka useimmiten syntyy utuisen murretuista sävystä.

Kaisan työssä värit ovat myös suurin insipiraation lähde. Koskaan ei tiedä missä törmää mielenkiintoiseen väriyhdistelmään, jonka perusteella syntyy uusi kuvitus. Myös eläinmaailma ja eläimistä luodut eloisat hahmot saavat Kaisan ideat liikkeelle. 


Kuvituksillaan ja niistä painetuilla tuotteilla Kaisa haluaa tuoda iloa ja hymyjä ihmisten arkeen ja juhlaan. Monesti korttikuvitusta tehdessä mielessä onkin jo sille sopiva käyttötarkoitus. Paras palaute kuvituksista on, että niissä on tunnistettava tyyli ja että ne ovat jollakin tapaa ilahduttaneet katsojaansa.

 
Löydät ihastuttavat Lulu & Helina tuotteet täältä.

Teksti: Kaisa Huotari
Kuvat: Susanna Aalto

Jätä kommentti