Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Hyvän Mielen Joulukortti -kampanja

Laskurit käyntiin N-Y-T! Tänään on 100 päivää jouluun ja Suomen Korttipisteen Hyvän Mielen Joulukortti -kampanja on taas täällä – tänä vuonna entistä laajamittaisempana.

Hyvää joulua, Suomi

Hyvää joulumieltä jaetaan taas mieltä lämmittävin joulukortein. Viime vuonna kirjoitettiin yli 40 000 joulukorttia ikäihmisille. Vuonna 2023 kortteja jaetaan entistä laajemmin eri kohteisiin ja kutsumme kaikki mukaan. Suomeen kun mahtuu yhtä monta hyvää joulua kuin kirjoittajaa ja vastaanottajaakin.

Kampanjan järjestää Suomen Korttipiste, jonka muodostaa kaksi suurinta kotimaista korttibrändiä, Karto ja Paletti. Kampanjan on kuvittanut Nina Kuu Art. 

 

Liity joukkoon

Joulun hyvän mielen jakaminen on helppoa, olit sitten yhdistys, yritys, koulu tai yksityishenkilö. Yrityksinä tai kouluina teidän tarvitsee vain tilata meiltä veloituksetta haluamanne määrä kortteja kirjoitettavaksi, jotka palautatte meille palautuskuoressa. Me huolehdimme, että kirjoitetut kortit toimitetaan vastaanottajille.

 

Koulut ja Päiväkodit

Pääsette elvyttämään kirjoittamisen kulttuuria osana oppitunteja, samalla pohtien yhdessä viestin merkityksellisyyttä vastaanottajille.

 

Yritykset ja Yhdistykset

Voit tarjota esim. joulukorttien kirjoituspisteen toimipisteessänne ja sitouttaa mukaan koko henkilöstön inspiroitumaan kirjoittamisen merkeissä.

 

Yksityishenkilöt

Tarjoamme marraskuun ajan valmiita kirjoituspisteitä valtakunnallisesti ympäri Suomen.

 

Osallistu

Pääset ilmoittautumaan korttien kirjoittajaksi tai korttien vastaanottajaksi täältä.

Jätä kommentti