Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Tee se itse -joulukalenteri

Joulua on mukava odottaa, kun tietää, että heti joulukuun alussa pääsee avaamaan joulukalenteria. Joulukalenterin voi tehdä itse ja laittaa sisälle pieniä yllätyksiä tai herkkuja. Kalenterin rasiat voit koristella haluamallasi tavalla ja voit tehdä rasioista keskenään eri kokoisia, riippuen sisällöstä.


Tähän kalenteriin on käytetty kartonkia. Rasian voit sulkea nauhalla ja päälle laittaa erilaista nauhaa koristeeksi. Meiltä saat myös valmiit, kalenteriin tarkoitetut kauniit numerot.

Leikkaa pahvista rasia, pyöristä päät ja jätä toiseen reunaan pieni läppä millä rasia liimataan yhteen. Kuvan rasia on kooltaan 11.5 cm x 17 cm.


Taita rasia puoliksi ja muotoile päät. Voit käyttää apuna esim. puikkoa tai kuulakärkikynän päätä. Taite kääntyy helpommin, kun siihen on tehty pieni ura. Koristele rasia haluamallasi tavalla – ja sitten vain rasioita täyttämään.  

Jos et halua tehdä joulukalenteria itse ja tykkäät perinteisestä kuvakalenterista, löydät niitä verkkokaupastamme täältä.

Ihanaa joulun odotusta! 

Jätä kommentti