Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Taiteilijaesittely: Bedaprint

Korttipiste tekee paljon yhteistyötä kotimaisten taiteilijoiden kanssa. Tässä blogissa esittelemme taiteilija Bedaprintin.

BEDAPRINT

Olen Salmiosalon Kaisa Kuusistosta, pieneltä kauniilta saaresta Turun kupeesta. Bedaprint sai alkunsa omasta intohimostani piirtämiseen ja käsitöihin.

Muutama vuosi sitten näin somessa mainoksen koulusta, joka opettaisi jatkojalostamaan kuvitukset digitaaliseen muotoon. Opinnot kestivät reilut kaksi vuotta ja toimin silloin vielä samalla kampaajana omassa liikkeessäni. Opintojen jälkeen tein muutaman vuoden molempia töitä päällekkäin, kunnes uskalsin jäädä tekemään vain kuvittajan töitä. Olen tästä rohkeudesta super iloinen!

Iloinen olen myös, kun olen saanut kuvittaa paperituotteita Suomen Korttipisteelle jo kolme vuotta. 

Olen kuvittajana monipuolinen, haluan tehdä erityyppisiä kuvituksia. Rakastan yhtälailla mustavalkoisia viivapiirroksia kuin runsaita väri-ilottelujakin. Olenkin päättänyt, ettei minun tarvitse kuvittajana kulkea kapeaa polkua yhteen suuntaan, vaan voin tutkia erilaisia reittejä ja sivuteitä mielinmäärin.

Erilaisuus ja monipuolisuus on hauskaa ja iso rikkaus kuvituksissakin.

 

Aiheita kuvissani ovat monesti luonto, mm kukat ja linnut. Nautin lähimetsässä samoilusta, ulkosaariston kalliolla horisonttiin tuijottamisesta, vaelluksista vuorilla ja kotipihan kuopsuttamisesta.

Yleensä sieltä luonnosta tarttuu mukaan joku ajatus tai aihe. Ja kukkivat tienpientareet ovat oikea aarreaitta! Toki inspiraation voi löytää myös kaupungin ihmisvilinästä nappaamalla vaikka täydellisen väriyhdistelmän.

Paperituotteiden lisäksi suunnittelen kirjontamalleja. Painatan kankaisiin kuvia, joiden päälle kirjotaan erilaisia pistoja. Tällöin kuva herää henkiin ja työstä tulee persoonallinen. Kirjonta on kivaa!

Löydät Bedaprintin ihastuttavat kortit sekä vihkot, joita voit käyttää mm. bujoiluun täältä.

Teksti: Kaisa Salmiosalo
Kuvat: Susanna Aalto

Jätä kommentti