Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Muistikirjat ja vihkot

Onko sinunkin pakko saada aina uusi muistikirja, kun sellainen tulee vastaan? Tuttu tunne. Muistikirjoja on kaapissa, mutta kun se ihanuus tulee vastaan, niin onhan se saatava. Onneksi näillä tuotteilla ei ole parasta ennen -päiväystä. 

Vielä vietetään kesälomia ja nautitaan kesästä, mutta koulun aloitus alkaa olemaan jo lähellä. Korttipisteen valikoimasta löydät ihastuttavat Marimekon vihkot ja muistikirjat. Niihin on hyvä tehdä muistiinpanoja ja kuljettaa laukussa mukana minne ikinä menetkin. 

Niihin voit myös tallentaa kesän muistoja ja valokuvia. Pidä päiväkirjaa tai tee itsellesi kalenteri, juuri sinun näköisesi. Muistikirjaan voit myös listata esim. lukemasi kirjat tai katsomasi elokuvat. Voit käyttää muistikirjaa myös luonnoskirjana, kun inspiraatio taiteiluun iskee.

Voit tuunailla muistikirjaa esim. serveteillä, lahjapaperilla tai tarroilla. Leikkaa lehdistä kuvia ja tee itsellesi junk journal eli "roskapäiväkirja". Junk journaliin käytät kaikkea kierrätysmateriaalia, joten siksi sitä kutsutaan roskapäiväkirjaksi. Voit tehdä siitä juuri sen näköisen, kun itse haluat.

Onko sinulla hyviä vinkkejä mihin muuhun muistikirjoa tai vihkoja voi käyttää? Laita viestiä ja kuvia.

Aurinkoista kesän jatkoa!

Jätä kommentti