Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Esittelyssä blogin takana

Tämän blogin takana hääräilen minä eli Susanna. Olen kotoisin Kouvolasta ja työskennellyt Kartolla vuodesta 2012. Nykyisin siis Korttipisteen alaisuudessa asiakkuuspäällikkönä. Olen ollut intohimoinen käsityön harrastaja ja askartelija jo lapsesta asti. Nyt olenkin saanut työn ohella tehdä mieluista harrastusta.

Työpäivät kuluvat pääosin autossa myyntityötä tehden, joten vastakohtana iltaisin onkin sitten käsityöt. Olen innokas oppimaan uutta ja etsin tietoa monipuolisesti. Opiskelen työn ohella uusia käsityötekniikoita ja valmistun artesaaniksi, käsityötaidon ohjaajaksi syksyllä.

Yrityksemme tuotteista ehdottomia suosikkeja ovat kortit, kattaustuotteet ja muistikirjat. Ja tietenkin kaikki sellainen, mitä voi käyttää askartelussa. Yritän keksiä tuotteille aina muutakin käyttötarkoitusta, kuin juuri se mihin alkuperäinen käyttötarkoitus on. Kierrättäminen on myös lähellä sydäntäni.

Tulen kertomaan täällä blogissa yrityksemme tuotteista, jos sinulla on ideoita mitä haluaisit täällä lukea tai tutustua tuotteisiin paremmin, joten laita ihmeessä viestiä minulle, susanna.aalto ( @) korttipiste.fi

Ollaan kuulolla ja kiva kun olet täällä!

Jätä kommentti