Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Taiteilijaesittely: Elisa Parto

Elisa Parto on tamperelainen taiteilija ja kuvittaja, jonka ihastuttavia kuvituksia löydät Korttipisteen korteista.

Innostuin vuosia sitten kokeilemaan akvarelleja. Olin lapsena ja nuorena toki tykännyt paljon piirrellä, mutta harrastus jäi vuosiksi unholaan opiskeluiden ja töiden jalkoihin. Yllättäen törmäsin somessa vesiväreillä maalattuun ihanaan eläinmaalaukseen ja halusin kokeilla voisiko vanhan harrastuksen tuoda mukaan kiireiseen arkeen.

Taiteilija Elisa Parto


Rakastuin välittömästi vesivärien sulavaan ilmaisuun ja väreihin. Siitä saakka taide tuli takaisin elämääni – ja voi kuinka olinkaan sitä kaivannut. Yllättäen illat kuluivat maalatessa ja erilaiset maalaustyylit alkoivat kiinnostaa.

Taiteen tekeminen vei minut siis mukanaan ja lopulta päädyin perustamaan pienen taideyrityksen kolme vuotta sitten. Maalaan vesivärien lisäksi myös akryyleilla ja öljyväreillä. Nykyään saan tehdä taidetta yritykseni kautta niin kuvituksien, kuosisuunnittelun kuin taulujenkin parissa.

Taiteilija Elisa Parto


Olen alun perin kotoisin pieneltä paikkakunnalta, Kokemäeltä, jossa on syntynyt vahva suhteeni luontoon ja eläimiin. On ihanaa tuoda pieni pala luontoa ihmisten elämään, oli se sitten kortin, kankaan tai taulun muodossa. Luonto onkin suurin inspiraation lähteeni sekä tärkeä osa omaa arkeani ja jaksamistani. En voisi olla onnellisempi siitä, kuinka taidetyylini tuntuu ilahduttavan monia, sillä sen tekeminen tuo niin paljon iloa myös minun elämääni.

Löydät Elisan ihastuttavat kortit Korttikaupastamme täältä.

Teksti: Elisa Parto

Jätä kommentti