Korttien, lahja- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa – ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin Suomessa. Oletko yritysasiakas? Siirry Korttitukkuun klikkaamalla tästä.
Pidetään yhdessä miehistä huolta!

Karto on 50-vuotisjuhlavuotenaan mukana marraskuun ajan Sininen Päivä -kampanjassa yhdessä lukuisten muiden hyväntekijöiden kanssa tukemassa miesten hyvää ja terveellistä elämää - myös niiden miesten, joita on koskettanut eturauhassyöpä.

Sininen päivä -kampanja kannustaa lisäämään tietoisuutta eturauhassyövästä sekä miehiä hakeutumaan tutkimuksiin ja hoitoihin ajoissa. Sinistä päivää vietetään marraskuussa ja erityisesti miestenpäivänä 19.11.

Eturauhassyöpä on Suomessa miesten ja samalla koko maamme yleisin syöpä, johon sairastuu vuosittain yli 5000 ja menehtyy yli 900 miestä. Liian moni eturauhassyöpä löytyy vasta levinneenä. Moni elämä olisi pelastettavissa, jos syöpä havaittaisiin ajoissa.

Olemme Kartolla julkaisseet kuuden kirjekuorikortin sarjan Sininen päivä -kampanjan tueksi. Yhteistyössä taiteilija Nina Kuu Artin kanssa suunnitellun Sininen päivä -korttisarjan myynnistä 10% ohjataan Propo Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry:n tukitoimintaan.

Sininen päivä -korttisarja on saatavilla vain Karton korttikaupassa verkossa!

 

Jaa tietoa elämäsi tärkeille miehille. Pidetään yhdessä miehistä huolta!

@sininenpaiva

#sininenpäivä #miestenpäivä #eturauhassyöpäkuukausi

 

Lue lisää:

www.sininenpaiva.net

www.facebook.com/sininenpaiva

www.instagram.com/sininenpaiva

 

Jätä kommentti